Over ons

Wij zijn gediplomeerde en gekwalificeerde diëtisten en sportdiëtisten. Op de site is informatie te vinden over onder andere de werkwijze van de praktijk en de voedingsvragen en/of problemen die wij behandelen.

In overleg met de cliënt stellen wij voedings- en dieetadviezen op. Ook kunnen recreatieve, wedstrijd- en topsporters bij ons terecht voor specifieke sportvoedingsadviezen.

Heeft u vragen over voeding, voedingsbegeleiding of wilt u graag een voorlichting organiseren voor uw sportvereniging of bedrijf. Neem dan contact met ons op voor verdere informatie.

De praktijk is 24 uur per dag telefonisch via de voicemail bereikbaar (06 4004 7987). Spreek de voicemail in met naam en telefoonnummer. De administratie is alleen tijdens kantooruren bereikbaar. Is onze administratie bezig of telefonisch in gesprek dan kunt u ook de voicemail inspreken. Op werkdagen wordt u dan zo snel mogelijk terug gebeld. Ook kunt u een email sturen naar info@dieetistopsport.nl
De inhoudelijke vragen worden door de administratie doorgestuurd naar de desbetreffende diëtist. En zij beantwoord de vragen en neemt dan eventueel contact op met u. 

Met vriendelijke groet,
Het dieetistopsport team