Hoe kunt u ons bereiken

Dieetistopsport is een (sport)diëtistenpraktijk met verschillende vestigingen in Zoetermeer 

Neem contact met ons op, we helpen u graag!

 

Als u contact met onze praktijk opneemt, dan krijgt u de administratie aan de telefoon. Zij maakt afspraken voor een 1ste consult en verzet zo nodig de afspraken. De info@dieetistopsport.nl mail wordt gebruikt om afspraken maken of om afspraken te verzetten. Vanzelfsprekend worden alle afspraken per brief of per email bevestigd.

De praktijk is door de voicemail en email, 24 uur per dag bereikbaar. Als u belt (op kantoortijden tussen 08.00 en 17.00 uur) en u krijgt de administratie niet direct aan de telefoon, dan kunt u naam en telefoonnummer achterlaten op de voicemail. Op werkdagen wordt u dan zo snel mogelijk terug gebeld.

Hebt u een inhoudelijke vragen over voeding? Deze vragen worden door de administratie doorgestuurd naar uw behandelend diëtist. En zij beantwoord de vragen via de email en neemt eventueel telefonisch contact op met u. 

Direct aanmelden

Wanneer u zich direct aan wilt melden of een afspraak wilt maken kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Liever eerst contact met Dieetistopsport? Dit kan via e-mail info@dieetistopsport.nl of telefonisch op werkdagen 06 40047987

Administratie-postadres

Peter Zuidhove 4
2717TK Zoetermeer

06 40047987
info@dieetistopsport.nl