Nieuwe collega 

Lotte van de Burg

Een aantal cliënten hebben haar al gezien in de praktijk, maar hieronder stelt Lotte zich officieel aan jullie voor.

Mijn naam is Lotte van de Brug en ik ben 22 jaar oud. Wellicht heeft u mij al wel eens gezien. De afgelopen maanden heb ik namelijk een stage gedaan bij Dieetistopsport. Dit was onwijs interessant, leerzaam en leuk. Daarom ben ik blij dat ik vanaf februari 2024, het team van Dieetistopsport kan versterken. Op dit moment werk ik op de woensdagen in de praktijk. Ik ben geïnteresseerd in allerlei voedingsadviezen bij verschillende aandoeningen en ben gemotiveerd om moeilijke vraagstukken uit te zoeken.

In mijn vrije tijd ben ik erg actief, daarom ga ik meerdere keren per week naar de sportschool. Ook ben ik wekelijks een keer in de turnhal te vinden en doe ik af en toe een les kickboksen. Naast het trainen vind ik het heerlijk om te lezen, een podcast te luisteren tijdens het wandelen, spelletjes te doen, uiteten te gaan, te reizen en muziek te luisteren en maken. Ik spreek graag af met vrienden, maar vind het ook lekker om thuis te zijn samen met mijn vriend. Een ding is duidelijk, ik zal mij niet snel vervelen.


Ik kijk er naar uit mij te ontwikkelen als diëtist en cliënten te helpen naar hun doelen!