Categorieën
Nieuws

Herstellen van Covid19

Herstellen van Covid19 met Dieetistopsport en de fysiotherapiepraktijken in Zoetermeer en Den Haag

Wist u dat Dieetistopsport in elke wijk nauw samenwerkt met een fysiotherapiepraktijk !

Zo ook met de revalidatie na COVID-19. Vaak zijn de mensen die opgenomen zijn geweest of in thuisisolatie hebben gezeten ongewenst meerdere kilo’s (aan spiermassa) kwijt en worden er eetlustproblemen ervaren. Tevens is de kracht en energie weg bij activiteiten die normaal gesproken heel makkelijk zouden moeten gaan. Hiervoor de fysiotherapie in Zoetermeer en Dieetistopsport een gezamenlijk behandelprotocol opgesteld, zodat we deze cliënten optimaal kunnen ondersteunen.

De fysiotherapeut zal samen met u een persoonlijk revalidatieprogramma maken zodat u uw dagelijkse activiteiten en/of sport weer geleidelijk kan oppakken. Voor deze activiteiten heeft u onder andere spiermassa nodig.

De diëtisten van Dieetistopsport geven aan de cliënten voedingsadviezen om de spiermassa te kunnen opbouwen. Voldoende eiwit in de voeding, maar ook voldoende energie binnen krijgen is essentieel wanneer iemand op de juiste manier wil herstellen en spiermassa wil opbouwen na het hebben van een aandoening.

Dit zelfde geldt ook bij het ondervoeding, COPD, hart- en vaatziekten, kanker en Diabetes. Ook bij deze aandoeningen weten de fysiotherapiepraktijken en Dieetistopsport elkaar te vinden, zodat we de mensen een nog betere ondersteuning kunnen bieden.

Wilt u meer informatie over de aanpak? Neem dan contact op de fysiotherapie in uw wijk of met Dieetistopsport.

In Zoetermeer/Den Haag

Dieetistopsport; tel: 06-40047987; www.dieetistopsport.nl ; info@dieetistopsport.nl

Rokkeveen

Corpus Activum: tel: 079 – 3616246: www.corpusactivum.nl ; info@corpusactivum.nl

Buytenwegh/de Leyens

MTC Zoetermeer; tel: 079-3200211; www.mtczoetermeer.nl ; info@mtczoetermeer.nl            

Den Haag/ Duinoord

Fysiotherapeutisch instituut Duinoord ; tel: 070-363 2442 ; www.fysioduinoord.nl ; info@fysioduinoord.nl